Interesse om een project te starten met Pith Media?

RUFEQ Facility Equipment

"Pith Media heeft verstand van zaken en denkt continu met je mee. Ook is de communicatie van Pith Media uitstekend. Het grote voordeel van Pith Media is dat ze een all-in pakket aanbieden, webdesign, webshop, social media, logo, en marketing. Joris is erg betrokken bij het project en stopt niet voordat de klant tevreden is. Voor ons is Pith Media de ideale partner."

Bas van Ruitenbeek - RUFEQ Facility Equipment


Webshop ontwerp, Webshop codering, SEOshop, Social media,

Jan van den Berg Ontwerp & Realisatie

Pith Media heeft voor mijn onlangs gestarte bedrijf een website ontwikkeld. Joris is bijzonder deskundig en creatief. Hij heeft goed naar mijn wensen geluisterd en deze verwerkt. Pith Media neemt alles wat er voor het ontwikkelen en lanceren van een website nodig is uit handen. De website is zeer eenvoudig te beheren en ik heb inzicht in het aantal bezoekers.


Website ontwerp, Website codering, Pith CMS,

Logo en visitekaartjes ervarea


Drukwerk, Logo, Huisstijl,

De Schoonmaak

"Wij hadden niet een specifiek idee over hoe onze website eruit moest komen zien, maar wel een specifiek gevoel die we wilden uitdragen. Eigen, warm, betrouwbaar, professioneel en anders dan… Joris heeft dit gevoel al na ons eerste kennismakingsgesprek perfect weergegeven. Ook is Joris erg toegewijd en heeft een grote drive om de site zo goed mogelijk te laten scoren."


Website ontwerp, Website codering, Pith CMS, Google Adwords,

ervarea

Pith Media, Joris Aerts, heeft voor ons zowel het logo ontworpen als de huisstijl en website verzorgd. Daarnaast begeleidt Joris ons bij het maken van divers promotie-materiaal. Voor ons typeren de volgende woorden Joris en de samenwerking: betrouwbaar, creatief, punctueel, zorgvuldig en zeer coorperatief.Joris denkt mee, haalt altijd de afgesproken planning en is een zeer prettige samenwerkingspartner. Wij bevelen hem graag aan.


Website ontwerp, Website codering, Pith CMS, Huisstijl, Kaarten, Roll-up banner, Sticker,

Kodishop


Webshop ontwerp, Webshop codering, SEOshop,

WLSvital


Webshop ontwerp, Webshop codering, SEOshop,

NVTF


Website ontwerp, Website codering, Pith CMS,

Min zeven ijs & Patisserie

"Via een collega ondernemer heb ik kennis gemaakt met Pith Media. Ik als computer analfabeet heb er erg veel aan de werkwijze van Joris, eerst overleg en daarna snel resultaat. Indien er vragen zijn of er moeten aanpassingen gedaan worden is het vrijwel direct geregeld. Voor mij geld dat Pith Media onder de termen valt van vakkundig, efficiënt, betrouwbaar en vernieuwend."

Frank Scheel - Min zeven ijs & Patisserie


Website ontwerp, Website codering, Pith CMS,

Escape This Room


Website ontwerp, Website codering, Pith CMS, Boekingsmodule,

Fashion Store Deluxe


Webshop ontwerp, Webshop codering, SEOshop,

Bamboo Speakers

Dit is een intern project waar wij een maatwerk webshop hebben gemaakt in Pith CMS. De Bamboo Speaker is een natuurlijke speaker om meer geluid uit je iPhone te halen zonder elektriciteit.


Webshop ontwerp, Webshop codering, Pith CMS,

Pure Energetische therapie

"Pith media, dank voor het omzetten van mijn website in jullie eigen systeem. Het is verrassend om te ervaren hoe mijn klantenbestand bijna dagelijks toeneemt doordat ik beter te vinden ben op internet."


Website codering, Pith CMS,

DWS Training

"lk kan nu op een efficiënte manier mijn doelgroep bereiken. De kracht van Pith media zit in het boven water krijgen van wat voor mijn bureau de ideale vorm is om social media te gebruiken. Ik adviseer een ieder: Wil je je klanten bereiken met social media? Dan raad ik je aan om met Pith Media aan de slag te gaan."

 

DWS Training / Dik Sanders


Social media, Social media basispakket,

Eetcafe Plan B


Website ontwerp, Website codering, Pith CMS,

Focus promotion engineers

"Pith Media luisterde goed naar wat wij in gedachten hadden en heeft onze gedachten overtroffen met een perfecte professioneel uitziende website, passend binnen de huisstijl van Focus Promotions. Een fijne samenwerking en tevens een zeer snelle oplevering."


Website ontwerp, Website codering, Wordpress,

Nu voor later Utrecht

"Wij hebben Pith Media ervaren als zeer accuraat. Er was sprake van een korte lijn tussen ons als opdrachtgever en Pith media. Daarnaast waren we enthousiast over de creativiteit van de medewerkers van het bureau. Voor ons project is Pith media een waardevolle partner gebleken."


Website ontwerp, Website codering, Pith CMS, Animatie,