Mobiele website

Mobiele websites zijn tegenwoordig niet meer weg te denken. Steeds meer website bezoekers komen via een smartphone of tablet op een website. De meeste websites zijn hierop nog niet goed zichtbaar. Hierdoor raakt de bezoeker zijn aandacht kwijt en gaat hij verder zoeken. Om te voorkomen dat een website bezoeker gaat dwalen is het handig dat een website ook voor een mobiele telefoon goed toegankelijk is.

 

 

Mobiele website

Mobiele website op maat

Mobiele website op maat

Een mobiele websites op maat betekent dat wij niet perse één soort stijl hanteren. Alle mobiele websites worden naar de wensen van de klant gemaakt. Heeft u iets moois gezien en wilt u iets soortgelijks? Meld het ons en wij gaan kijken wat we voor u kunnen betekenen! Wij maken niet gebruik van vaste templates of ontwerpen, alles is maatwerk!

Belangrijke onderdelen voor een mobiele website

Heel belangrijk is dat er goed genavigeerd kan worden op een mobiele website. Naast het navigeren moet een gebruiker niet inzoomen om een tekst te kunnen lezen. De teksten moeten zo getoont worden dat de gebruiker zonder te zoomen goed kan lezen waarvoor de content is gemaakt. Afbeeldingen moeten ook niet uit zijn verband worden getrokken maar goed zichtbaar zijn voor mobiel. Daarbij spelen meerdere elementen een belangrijke rol. In een opsomming hebben wij genoteerd wat belangrijk is aan een mobiele website.

  • Goed kunnen navigeren (het menu)
  • Content leesbaar (niet moeten inzoomen)
  • Afbeeldingen goed geschaald
  • Buttons klikbaar
  • App icon