10 eenvoudige SEO tips voor je landingspagina

10 eenvoudige SEO tips voor je landingspagina die gevonden moet worden in Google.

Het zoekwoord waar je op gevonden wil worden moet op meerdere plaatsen terug komen. In dit blog bericht geven wij 10 SEO tips waar je het zoekwoord kan plaatsen wat een positief effect kan hebben op je vindbaarheid in Google.

  1. In de meta title van je pagina10 SEO tips
  2. In de meta description van je pagina
  3. In de H1 titel van je pagina
  4. Eventueel ook H2, H3, H4
  5. Maak een tekst van rond de 250 woorden waar het zoekwoord ongeveer 5 keer in terug komt. Maak wel een goede tekst voor je doelgroep! Geen SEO tekst die overloaded is met zoekwoorden.
  6. Maak het zoekwoord één keer strong (dikgedrukt)
  7. Zorg voor een afbeelding op deze pagina en plaats het zoekwoord in de alt tag. Voorbeeld: < img alt="Pith Media" src="pithmedia.png" /> Google leest alleen de alt tag.
  8. Link intern met het zoekwoord als tekst via een andere pagina op je website naar de landingspagina.
  9. Plaats het zoekwoord op een andere relevante website die weer naar jouw landingspagina linkt (linkbuilding).
  10. Deel je landingspagina op social media. Hoe meer hij gedeeld en geliked wordt des te beter dit zal zijn voor je pagina.

Deze 10 tips zijn eenvoudig uit te voeren. Zorg er wel voor dat je een sterke en goede tekst blijft houden. Richt je landingspagina echt in voor je doelgroep en niet vol met zoekwoorden om zo het resultaat in Google te willen behalen. Als je doelgroep je pagina niks vindt dan zal Google je pagina ook zo gaan beoordelen.

Heb je vragen over dit artikel? Stuur ons dan een berichtje via Facebook, Twitter of stuur een mail. Tips of advies nodig om beter vindbaar te worden in Google? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.