Bedankt voor uw aanvraag

Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Wat klanten zeggen

"

lk kan nu op een efficiënte manier mijn doelgroep bereiken. De kracht van Pith media zit in het boven water krijgen van wat voor mijn bureau de ideale vorm is om social media te gebruiken.

Dik Sanders - DWS Training

Het is verrassend om te ervaren hoe mijn klantenbestand bijna dagelijks toeneemt doordat ik beter te vinden ben op internet. 

Hanneke - Pure Energetische therapie

Wij hebben Pith Media ervaren als zeer accuraat. Er was sprake van een korte lijn tussen ons als opdrachtgever en Pith media. Daarnaast waren we enthousiast over de creativiteit van de medewerkers van het bureau.Voor ons project is Pith media een waardevolle partner gebleken.

Nel van Loon - Nu voor later Utrecht

“Wij hadden niet een specifiek idee over hoe onze website eruit moest komen zien, maar wel een specifiek gevoel die we wilden uitdragen. Eigen, warm, betrouwbaar, professioneel en anders dan… Joris heeft dit gevoel al na ons eerste kennismakingsgesprek perfect weergegeven.” “Ook is Joris erg toegewijd en heeft een grote drive om de site zo goed mogelijk te laten scoren. Nee of dat komt morgen wel komt niet in zijn woordenboek voor. Dit alles heeft ervoor gezorgd dat binnen 2 maanden www.deschoonmaak.com van pagina 16 op Google op pagina 1 terecht is gekomen.”

Martin Voorneveld en Fleur van der Kieft - De Schoonmaak